Monday, February 25, 2008

blender
Så har det lille hjem fået anskaffet sig en blender. Vi har stadig nogle penge til gode hos diverse isenkramforretninger som en del af vores bryllupsgaver, og så skulle der lige investeres i en køkkenmaskine..Så igår lavede jeg en smoothie med skovbær og banan..mumsi..Nicki accepterede smagen men var ikke overlykkelig. Der var vist for meget frugt og for lidt kød i..:) Nu står den og pynter i køkkenet:)

7 comments:

anne K said...

Cool I har købt en blender:) Du må lige lave en smoothie til mig, næste gang jeg kommer - jeg er nok lidt mere fan af frugt og grønt end Nicki:)

Mikael Kongensholm said...

Det var dog en bemærkelsesværdig farve den har. Men jeg er også frisk på en smoothie når jeg kommer. :D

Joan said...

Anne: Det er bare en aftale!:) Du er jo altid velkommen her! Ja jeg synes også det er ret sjovt, har aldrig prøvet en blender før, den er effektiv:)

Mikael: Ja farven er dejlig lyserød..det skulle være sundt med en frugtsmoothie..du er også meget velkommen til at komme og smage:)

Anonymous said...

gerne nogle opskrifter da jeg har blender men ikke bruger den fordi jeg mangler opskrifter flot farve

Mikael Kongensholm said...

Joan: Det var nu lige så meget blenderen jeg tænkte på. Men begge dele har ret skarpe farver. :)

Joan said...

Mor: Jeg vidste faktisk ikke, at du havde en blender..er det sådan en ligesom den jeg har? en god opskrift er: til to glas: en banan, 1 dl tykmælk/ymer, 2 dl mælk, 200 g frossen skovbær (evt 100 g hindbær og 100 g blåbær). man kan evt putte lidt sirup i, hvis man vil have den sødere..bananen skal skæres i skiver, og så skal det hele bare blendes..værsgo og spis/drik:)

Mikael: Okay:) Man kunne få blenderen i lyserød eller grøn, og så valgte jeg grøn:)

Anonymous said...

jeg laver mange smoothies, og jeg er vild med at blande banan, mango, mælk og jordbær sammen. Mælk og banan gør alle smoothies cremet, så hvis man kan lide det, kan det helt klart anbefales. Ellers kan man bare vælge at bruge vand- det er også klart det sundeste. Bon appetit=)
Hilsen B