Friday, November 30, 2007

næsten december

Så blev det den sidste dag i november og en dejlig julemåned ligger forude. Iår har jeg allerede haft julestemning i maven en uges tid nu, og det er bare dejligt! Jeg nyder tiden op til jul, ventetiden er så dejlig. Er varm om hjertet over Jesus der kom til jorden ned til os for at frelse os fra synden.
Ellers går det rigtig godt her i det lille hjem:)

Lige et guldkorn mere fra Niels Vogels bog. Jeg kan blive ved med at grine af de historier børn har skrevet, det er så sjovt:):

Tamme dyr.
Mit bedste husdyr er en hamster på halvandet år. Den hedder Per, og er sortbroget ligesom en ko. I begyndelsen boede den i en papkasse, men nu har den et rigtigt bur med en gynge, som den kan gynge i og noget tov, som den kan hænge sig i, hvis den får lyst til det. Der er også skåle til mad og vand, så den har det næsten ligesom en fugl. Om sommeren kan man tage bunden ud af buret og stille det på græsset og så flytte det i takt med, at hamsteren får slået græsset. Engang slap den løs og over i naboens have, hvor de har en kæmpe hund til at holde vagt over det hele. Vi var meget bange for, at der skulle ske den noget, men den stod bare og gøede som den plejede, og lidt efter kom Per luskende tilbage til sit bur og bad om at komme indenfor igen. Ellers lever den af gulerødder den anden halvdel af året.

Hav en god weekend!

8 comments:

Mikael said...

Får du bagt nogle småkager? :)

jenny said...

tænke lige på dig og dit julehjerte da vi så pyrus i aftes far og christine og jeg
god hyggetid

Joan said...

nej har ikke bagt småkager endnu Mikael, men regner med jeg skal gøre det i ugen inden jul:)Vil bage Joans kager og måske vaniliekranse, det er jo vores yndlingssmåkager:)hvad er dine yndlings?
Tak Mor:)det lyder dejligt I sad der og så Pyrus, det er så hyggeligt med julekalender! Er I blevet færdige med at pynte med gran?

Joan said...

Altså pynte på kirkegården, ikke derhjemme:)det er vist lidt for tidligt endnu...

jenny said...

ja vi blev færdig i onsdags og hygger videre med pyrus eva ville have elsket at se den nye

Birgithe said...

Man ville ønske at man havde tid til at se julekalender. Jeg har dog set den på dr - "Jul i svinget" og dete r også en rigtig hyggejulekalender. Jeg håber, I alle i Kongensholm familien får en fantastisk jul. Jeg ved endnu ikke, hvor jeg skal holde jul, så det er lidt træls. Men jeg har holdt jul i lang tid, fordi jeg har lavet papjulekalender til mine niecer med en bog ved siden af, hvori der er en historie til hver dag, som passer til billedet i papjulekalenderen. Det tager lang tid at lave, så det holder jeg mig nok fra i fremtiden. Men Joan hvad er "Joans kager"?

Joan said...

lyder hyggeligt Birgithe..kan godt forstå det er et stort arbejde med sådan nogle julekalendre...skal du arbejde juleaften eller hvad? Joans kager er sådan nogle møllejul med vanilie og kakaosmag..vi fik dem til brylluppet så vidt jeg husker..Håber du har det rigtig godt..

Birgithe said...

Faktisk ligger jeg med lungebetændelse efter en julefrokost på arbejdet, som varede hele natten. SÅ alt er blevet sat på standby, selvom jeg på ingen måder har tid. Jeg skal blive hjemme indtil næste onsdag, og så er der kun en arbejdsdag tilbage. Jeg har fri fra den 21. dec.-2.jan=) det er luksus, men skal også selv betale de dag og det har jeg ikke rigtig råd til, men må arbejde igennem fra marts, når forestillingen og valg af uddannelse er forbi. Kan ikke lige huske dem fra brylluppet, men må have opskriften en dag, for de lyder gode. Jeg har lige meldt mig på noget, der hedder Facebook, og så faldt jeg tilfældigt over Maria hove, så hende har jeg lige skrevet en lille hilsen til- der så mange mennesker inde på de sider, der er allerede 5 der har meldt sig som mine venner på de 9 timer jeg har været medlem. Hvis det er i orden, vil jeg gerne lægge de billeder ind som jeg tog til jeres bryllup ind på min hjemmeside, så kan I se dem der? Men vil gerne have lov først. Forresten hvad er dit fuld navn nu? OPg held og lykke med din eksamen=)Knuz B