Tuesday, July 3, 2007

18 dage

Så nu er bryllupsdagen ved at nærme sig, og det er dejligt! Det er en meget lykkelig tid lige nu synes jeg..Igår fik jeg min brudekjole, som nu er helt fiks og færdig, og så begynder jeg at føle mig klar..kjolen er rimelig vigtig:)

8 comments:

Mikael Kongensholm said...

Har Nicki også fået tøj? Og overholder i den der tradition med at man ikke må se hinanden i bryllupstøjet, før man bliver gift?

jenny said...

glæder mig til at se den knus mor

simon kl said...

Hej Joan,

Tillykke med det kommende bryllup! Håber I får jer en rigtig god dag!

Guds velsignelse over fremtiden!

mvh

Birgithe said...

Ej, hvor er det fedt- tænk at have sin egen brudekjole- det er vist alle pigers drøm. Glæder mig så meget til at se dig i den- og skal prøve at få taget billeder af dig i den=). Hvem har du haft med ud og vælge den...? Glæder mig til at få ferie i morgen for er total stress, så mit hjert er på overarbjede- og er lidt bange for at det er for meget - så nu har jeg søgt ind på "teatervidenskab" og "film- og medievidenskab", men tvivler på at jeg kommer ind, for mit snit er for lavt til kvote 1, men vidste ikke hvad jeg ville før nu. Har allerede proppet min hverdag det næste år frem, og er ved at proppe den lidt mere, så skal noget hver dag efter arbejde, men weekenderne er fri- når jeg ikke propper den med venenr eller familie=)Vi ses snart

Joan said...

Mik: ja vi overholder traditionen med ikke at se hinanden i tøjet..ved ikke om Nicki køber nyt..men det får jeg jo at se d. 21:)

Simon: tak skal du have:)

Birgithe: så du søger altså ind på uni? hyggeligt, har du søgt om at komme ind i Århus?:)nej det gør du nok ikke..:) hvad har du fyldt dine aftener op med? vi ses jo snart..

Birgithe said...

Kære Joan - den kønneste hustru i verden!
Her sidder jeg så tilbage i København. Og lige nu er klolkken 22.55 den 21.juli. Hvor var jeg klad for at jeg fik set dig i dag- du lignede fuldstændigt en lille prinsesse. Det var jo en drøm af en kjole. Jeg var så tæt på at græde. Du betyder mere for mig end du nogensinde vil forstå.
Håber I havde en forsat fantastisk dag- du så så lykkelig ud og det gjorde mig så glad=)
Knuz Birgithe

Birgithe said...

Forresten glemte at svare på dit indlæg til mig.
I det næste år er min timer efter arbejde fyldt med, at jeg i slutningen af august spiller med i Birkerød revyen!- I skulle komme over og se det, det bliver så sjovt! Så begynder jeg atter til Teater i september og et sanghold også ude på teatret play. Det er begge onsdag. Torsdag skal jeg gå til node-, teori- og hørelære. Og så har desuden meldt mig som kanin på rytme kons i sang. Og så har jeg fundet en vej til at blive demosanger(dem der indsynger demoer til dem der skal synge sangene perfessionelt) Det startede Bryan Rice som, så måske kunne det føre til noget større, ellers får jeg ihvertfald studie erfaring! Så måske lidt klaverlære. Tja, hvor jeg ahr tid til mig selv ved jeg ikke men det kan jeg jo nå når jeg bliver gammel. Har weekenderne fri, medmindre jeg skal være statist i noget. For jeg har jo også meldt mig som statist på det kongelig teater, men der er jeg bare blevet skrevet op på en liste til de kan bruge mig=)tja jeg kommer nok ikke til at kede mig.
Guds velsignelse over jer og håber I kunne bruge gaverne.
Håver I nyder hvedebrødsdagene godt=)
Knuz Birgithe

Birgithe said...

Og nej jeg har ikke søgt ind i århus, for så skal jeg jo sælge min andelslejlighed og flytte fra mit København - det kan jeg ikke, selvom det ville være tættere på dig