Wednesday, June 20, 2007

Natural Woman

Fed sang og altså ret flot sunget...

4 comments:

Birgithe Holse said...

Hey Joan
Fantastisk sanger og sang.
Fandt din blog da jeg søgte på dit navn på Google=) Hvor er det fedt at kunne læse lidt om dit liv og dine tanker, for jeg savner dig meget i mit liv. Du er en person, man kan være sig selv med og som altid giver ro til andre, fordi du har en usædevanlig og sjældent set ro i dig selv. Du er blot en fantastisk person- og det har ikke ændret sig siden jeg lærte dig at kende på Kuffen. Savner den tid og når jeg ser en man i miliuniform, så dukker minderne straks op igen, som vare det i går vi sad og øvede ved klaveret. Eller vi lavede sokketeater til andagten- eller vi lige tog en tur med kufvognen. Dejlige minder. Tak for sidst. Glæder mig så meget til at se dig i din brudekjole- jeg ved bare, du bliver så ubeskrivelig smuk, for jeg har aldrig set dig som andet.
Tak fordi du er dig og held og lykke med det hele=)
Hilsen Kuf- og Kbhtøzen Birgithe

Joan said...

Hvor er du bare sød Birgithe..tak for din kommentar:) Glæder mig også til at se dig til brylluppet..har du en blog jeg kan følge med på? det kunne være hyggeligt at læse noget fra din hverdag..knus Joan

Birgtihe said...

jeg har ikke hørt om det med at have en blog før- og jeg er dårlig til at få skrevet, men du kan da læse i min logbog på min hjemmside www.123hjemmeside.dk/StarB , der er også billeder også andet. Du skal være velkommen til at kigge forbi på den=)

Anonymous said...

Ja, formentlig sa det er