Friday, April 6, 2007

at tage sig sammen

Jeg er jo ved at skrive en analyseopgave til på tirsdag og har indtil nu fået skrevet 7 udaf ca 15 sider, men kan virkelig ikke særlig godt tage mig sammen idag...det er som om der hele tiden er noget andet, som er mere spændende...Først sov jeg i stedet for at stå tidligt op og arbejde, så var vi i kirke (en rigtig god oplevelse med tekstlæsninger fra markus), så skulle der spises mad, så skulle der hygges med Nicki...Men nu prøver jeg at tage mig sammen, så jeg kan få lavet lidt mere..jeg er bare slem til at udskyde sådan noget til jeg absolut er nødt til at lave det...Nu har Nicki og jeg aftalt, at vi begge skal lave lektier resten af eftermiddagen, han et bibelstudie og mig opgaven, og så må vi som præmie gå på grillbar iaften:) Måske hjælper det med en gulerød for enden af dagen...

5 comments:

Mikael Kongensholm said...

Lyder som en rigtig god deal. Når man skal sidde og lave lektier eller opgaver, så hjælper det meget at vide at man ikke er den eneste som lider.. :)

anne K said...

Ja, jeg kender det jo godt... med at ha' svært ved at ta' mig sammen til "pligt"-ting før det er lige op over...:) Arbejder mest effektivt under pres.

Joan said...

ja det var en god deal...nu har vi været på Mac-D, og jeg har fået skrevet 9 sider ialt,så det går da fremad...jeg sagde til mig selv, at jeg skulle op på 9 sider idag, så dejligt at nå mit mål:)
Mikael: hygger du stadig derhjemme?
Anne: var det godt med en fodbolddag?

Mikael Kongensholm said...

Jeps, det gør jeg. Vi har hygget herhjemme i aften efter familiefødselsdag i Egtved i dag. Mor vandt i stik i går, mens Karsten tog sejren i aften.. :( :)

anne K said...

Ja, det var godt - også sjovt at vi ku følge med i, hvad der stod i Randers samtidig. Det var ikke lige den bedste kamp for dem, hva'?..:)