Monday, March 26, 2007

Dejlig mandag

Det har været en dejlig mandag idag...Jeg skulle mange ting i skolen, og det hele gik fint. Jeg skulle bl.a have udleveret en eksamensopgave, og jeg skal nu de næste 14 dage skrive om Mozarts strygekvartet k428, og det er rart at have det afgjort. Så skulle jeg også holde et oplæg, og det er rart, det er overstået, jeg skal stadig vænne mig til at stå foran en hel klasse og snakke og fortælle:) Her i eftermiddag tog jeg så ned til Nicki, og vi lavede pitabrød til aftensmad med bl.a. rejer, og det var bare mums..nyder meget at have Nicki hjemme i Randers igen efter hans uge på Børkop..og dejligt med det gode vejr og den lyse aften..

5 comments:

Mikael Kongensholm said...

Ja, vejret er rigtig godt. Jeg var også lige ude at gå en lille tur her til aften. Foråret er virkelig skønt! :D

Pitabrød med rejer lyder lækkert. Du har vist altid været glad for pitabrød.. :)

Joan said...

Ja pitabrød er rigtig lækkert..især her om foråret/sommeren...Jeg er helt vild med fisk for tiden..spiser rejer, laks og ørred tit..uhm det er lækkert...:)

anne K said...

Det lyder som en dejlig dag - dejligt det gik godt med det hele, Joan! Og ja, det er altid sådan en go' følelse, når man har overstået en fremlæggelse eller et oplæg. Håber det kommer til at gå godt med Mozart.

anne K said...

Har du forresten fundet derhen, hvor man kan ændre på det ude i siden? Lave en blogliste osv?

jenny said...

mandag er altid lidt speciel fordi den kommer lige efter søndag hvor man bedre kan slappe af end de andre dage